Vlag Middenstand zonder lid klein

Ondernemersvereniging PMV en OVP

slider

Putte10

Sollie Apothekers

sollie

Sollie apothekers zijn gestart op 4 april 1957. Jan Sollie nam de toenmalige Apotheek en Laboratoires Bollansee over, waar men sinds 1877 natuurlijke extracten en homeopathie bereidde. Apotheker Jos Bollansée, de voorganger van Sollie apothekers, stond vanaf de start met een luisterend oor in zijn apotheek. Deze aanpak gaf hij door aan Jan Sollie. Hij werkte het concept verder uit. Hieruit is onze filosofie ontstaan om elke patiënt individueel als persoon te begeleiden en gezond advies te geven. We hebben dit advies uitgebreid naar alle specialisaties van onze medewerkers (polymedicatie bij chronische en bejaarde patiënten, individuele medicatie verdeling, interacties tussen voedingssupplementen en geneesmiddelen, informatie over dermatologische producten en geneesmiddelen, natuurlijke geneeswijzen, sport, ...).

Vanaf 1906 bood apotheker Jos Bollansée het destillaat ("wit extract") en enkele afgeleide medische producten van de Hamamelis virginica (toverhazelaar) aan in België. De producten op basis van toverhazelaar zijn de start geweest van een groot assortiment van huisspecialiteiten. Deze specialiteiten evolueerden tot onze huidige officinale bereidingen, geregistreerde voedingssupplementen en cosmetische preparaten. Ze zijn nog steeds belangrijke pijlers in het gezond advies voor onze patiënten. Je vindt ze terug op de website.


 

 

sollie logo
U vindt Sollie Apothekers
Ertbrandstraat 285
2950 Kapellen
T: +32 3 664 48 35
E: sollie-apothekers.be/stel-een-vraag
Website:
www.sollie-apothekers.be
facebook2
 
 
 
 
 
 
 
 
slider slider slider slider slider slider

slider

slider

slider

Contact met PVM en OVP : 
Ondernemersvereniging PMV en OVP
Antwerpsestraat 7
4645BA Putte
E: info@puttegrens.com

 

 

 

Disclaimer:    Er zijn meer gelegenheden waar u kunt Eten & Drinken, Winkelen, uw haar laten verzorgen, Therapeuten/Kinesisten en Bedrijven in Putte Grens    
Uitsluitend de leden van PutteGrens zijn hier vermeld.
  © 2020 PutteGrens.com   Rechten voorbehouden.
 Cookies:  Cookie verklaring