Vlag Middenstand zonder lid klein

Ondernemersvereniging PMV en OVP

slider

Putte10

TERVO Gezondheidswinkel

tervo gezondheidswinkels

Over TERVO Gezondheidswinkel

"De gezondheid staat centraal" dat is het motto waarmee TERVO faam heeft opgebouwd. Preventief, maar ook een degelijk advies om, op natuurlijke wijze, acute en chronische aandoeningen te behandelen is datgene waar de gediplomeerde medewerkers van TERVO voor staan.
Steeds meer wordt ook het accent gelegd op goede, en doelgroep-specifieke voeding. Immers een goede gezondheid begint bij goede voeding. De medewerkers van TERVO helpen de klanten graag met het maken van een goede en verantwoorde keuze binnen het grote assortiment raw- en superfoods. Ook met, al dan niet specifieke, vragen over lichaamsverzorging worden de bezoekers van de TERVO-winkels van een prima advies voorzien. Interessante aanbiedingen en leuke cadeaus complementeren het geheel in de winkels. Mensen die niet eerder een van de TERVO-vestigingen hebben bezocht zullen zich verbazen over de mogelijkheden die worden geboden op het gebied van een optimale fysieke en mentale gesteldheid in een uiterst aangename sfeer.
Klanten die zich hebben laten registreren in de database van TERVO kunnen, zonder dat ze hiervoor een klantenpas nodig hebben, sparen voor fikse kortingen en tevens gebruik maken van allerlei andere voordelen en wetenswaardigheden. De geheimhouding van persoonlijk gegevens wordt hierbij gegarandeerd. Een greep uit het gigantische assortiment kan ook altijd, tegen uiterst scherpeprijzen, online worden besteld op www.tervo.nl.

Reeds in 1967 begon het allemaal voor, de toenmalige zestiger, Rients Terpstra en zijn echtgenote mevrouw Vos in devos terpstra unieke Brabantse grensplaats Putte. Aan hen dankt TERVO ook haar naam. Inmiddels is er sinds het voorjaar van 2014 ook een winkel in Baarle-Nassau. In alle winkels van TERVO staan de deskundige medewerkers 7 dagen per week klaar om de klanten, zowel uit België als Nederland van een deugdelijk advies te voorzien. Ook voor wat betreft de verkrijgbaarheid en de prijzen is het nog altijd zeer de moeite waard om vanuit België één van de TERVO-winkels te bezoeken. 

 

tervo logo
U vindt TERVO Gezondheidswinkel
Tervoplein 32
4645 HR Putte
T: +31 (0)165 60 25 50
E: info@tervo.nl
Website:
www.tervo.eu
 
Naar de Tervo Blog
Webshop:
www.tervo.nl
facebook2
 
Klik hier of op de onderstaande afbeelding om naar de folder te gaan:
 
folder 23 03 2024
 
Openingstijden:
Maandag 09:00 - 18:00 uur  
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 18:00 uur
Zondag 09:00 - 18:00 uur
1e Pinksterdag  09:00 - 18:00 uur
2e Pinksterdag  09:00 - 18:00 uur
slider slider slider slider slider slider

slider

slider

slider

Contact met PVM en OVP : 
Ondernemersvereniging PMV en OVP
Antwerpsestraat 7
4645BA Putte
E: info@puttegrens.com

 

 

 

Disclaimer:    Er zijn meer gelegenheden waar u kunt Eten & Drinken, Winkelen, uw haar laten verzorgen, Therapeuten/Kinesisten en Bedrijven in Putte Grens    
Uitsluitend de leden van PutteGrens zijn hier vermeld.
  © 2020 PutteGrens.com   Rechten voorbehouden.
 Cookies:  Cookie verklaring